Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Ψάχνεις για iphone μεταχειρισμένο;

Ψάχνεις για iphone μεταχειρισμένο; Τι πρέπει να προσέξεις! 

Είτε ψάχνεις για ένα iphone 4 μεταχειρισμένο είτε για ένα iphone 3 μεταχειρισμενο ή έστω και για ένα iphone 2G μεταχειρισμενο σίγουρα έχεις τους λόγους σου. Σου χρειάζεται ένα iphone για ν’ ακούς μουσική, για το διαδίκτυο, για κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. Όμως δεν μπορείς να διαθέσεις πολλά χρήματα. Μια οικονομική λύση είναι να κοιτάξεις για μεταχειρισμένα iphone.  

ΠΩΛΕΙΤΑΙ iphone – Πώς να διακρίνεις μια καλή ευκαιρία

Για να διαπιστώσεις αν το μεταχειρισμένο iphone που βλέπεις να πωλείται online σε συμφέρει πράγματι να το αγοράσεις, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα ν’ αποφασίσεις για ποιο λόγο θες να πάρεις σήμερα ένα iphoneAν για παράδειγμα δεν έχεις σκοπό να γράφεις βίντεο, μπορεί να κοιτάξεις για iphone 3G μεταχειρισμενα. Ίσως να σκεφτείς ότι δεν σε πολυπειράζει που χάνουν σε ταχύτητα σε σύγκριση μ’ ένα iphone 3GS μεταχειρισμένo. Η συμβουλή μου εδώ είναι να προτιμήσεις σίγουρα ένα 3GS, ακόμα κι αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις εγγραφές βίντεο, επειδή η ταχύτητα και η μνήμη έχουν πολύ σημαντική διαφορά. Εξάλλου, μια και το παίρνεις τώρα, θα θες να σου κρατήσει τουλάχιστον ένα-δυο χρόνια, οπότε το 3G S είναι πιο σωστή επιλογή.
Τώρα, ανάμεσα σ’ ένα iphone 3GS 16Gb μεταχειρισμενo και σ’ ένα iphone 3GS 32Gb μεταχειρισμενo ή σ’ ένα 8 Gb, η μέση λύση μάλλον είναι και η καλύτερη: Με το 16 Gbκάνεις κάποια οικονομία σε χρήματα και η χωρητικότητά του, λογικά, θα σε καλύψει, εκτός κι αν θες να έχεις μαζί σου όλη την iTunes συλλογή σου.
Eπίσης πρέπει ν’ αποφασίσεις αν θες το iphone σου να έχει GPS, τι δυνατότητες φωτογραφικής λήψης σ’ ενδιαφέρουν, αν θες να διαθέτει voice control. Εννοείται ότι ένα iphone 5 θα έχει πολύ πιο μεγάλες δυνατότητες από οτιδήποτε δεις σε iphone 4 μεταχειρισμενα.

Μια iphone 3GS τιμη μπορεί να σου φανεί καλή, αλλά θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις καλά τις δυνατότητες των πιο προηγμένων μοντέλων και ΜΠΟΡΕΙΣ να ζήσεις χωρίς αυτές. Αλλιώς, αν είναι να γλιτώσεις 50 ευρώ και μετά να χτυπιέσαι που δεν πήρες το μεταχειρισμένο 4, δεν λέει.

Όποιο μοντέλο iphone επιλέξεις τελικά, φρόντισε να σιγουρευτείς από πριν για την κατάσταση της μπαταρίας του. Η μπαταρία είναι η αχίλειος πτέρνα ενός iphoneΔεν κρατάει πολύ κι όταν τα φτύσει, πρέπει να είσαι ηλεκτρονικός για καταφέρεις να την αντικαταστήσεις μόνος σου. Εδώ η “μαγική” ένδειξη που κάνει όλη τη διαφορά είναι το «ελαφρώς μεταχειρισμένο». Ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο iphone έχει καλές πιθανότητες να έχει μια μπαταρία σε καλή κατάσταση. Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον πωλητή αν μπορείς να επιστρέψεις το iphone σε περίπτωση που η μπαταρία είναι σχεδόν dead όταν φτάσει στα χέρια σου.

Προσπάθησε να δεις καλά τη φωτογραφία του μεταχειρισμένου iphone που σ’ ενδιαφέρει ν’ αγοράσεις. Αν αυτός που το είχε πριν είχε βγάλει το προστατευτικό κάλυμμα της οθόνης, τότε θα έχεις πρόβλημα, μια και όλη η γλύκα στα iphone είναι η αφή. Εδώ παίζει ρόλο από πού θα ψωνίσεις ένα μεταχειρισμένο iphone. Γενικά, καλό θα είναι να προτιμήσεις μιαonline επιχείρηση που να εμπιστεύεσαι

Δεν υπάρχουν σχόλια: