Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Φθηνά Κινητά Τιμές Κινητών


Οι τιμές κινητών εξαρτώνται από συγκεκριμένους παράγοντες. Αν ψάχνεις για φτηνά κινητά, θα πρέπει να ξέρεις ποια χαρακτηριστικά καθορίζουν την τιμή ενός κινητού, για να πάρεις ανάλογα την απόφασή σου και να κάνεις την καλύτερη επιλογή για σένα.

Αν είσαι διαβασμένος, ακόμα και οι πιο δελεαστικές προσφορες κινητων δεν θα σε παρασύρουν ν’ αγοράσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι στην πραγματικότητα. 

Είτε πρόκειται, λοιπόν, για καινούργια κινητά είτε για προσφορες σε κινητα μεταχειρισμενα, μην αγοράσεις κάτι αν δεν έχεις τσεκάρει πρώτα κάποιες λειτουργίες που σ’ ενδιαφέρουν. Γιατί είπαμε, μπορεί να ψάχνεις για φθηνά κινητά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι όπου δεις «ΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ» πέφτεις με τη μία στο πιο φτηνό κινητό και τελείωσες.

Θα μου πεις, “και τι να πρωτοδώ”; Σήμερα τα κινητά έχουν τόσες λειτουργίες που δεν είναι εύκολο να κάνεις σύγκριση: Από βίντεο και mp3 μέχρι παιχνίδια 3D.
Μην τρελαίνεσαι. Δες εδώ τα βασικά που πρέπει να προσέξεις για να κάνεις μια σωστή αγορά για σένα, είτε πρόκειται για καινούργιο είτε για ένα μεταχειρισμένο κινητό. Στην πραγματικότητα, “ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΙΜΕΣ”, σημαίνει:

Παρ’ όλο που ψάχνεις για φθηνά κινητά, μην ξεκινήσεις την έρευνά σου με τη λογική “ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΙΜΕΣ”. Δες πρώτα τις ανάγκες που έχεις σήμερα και τι μπορεί να χρειαστείς αύριο και μετά κοίτα για κινητα τηλεφωνα προσφορες. Τότε θα μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές των κινητών που σ’ ενδιαφέρουν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να κοιτάξεις ακόμα και σε “ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ” είναι τα εξής:

  1. Φωνητική κλήση (voice dialing): Σου χρειάζεται, αν θες να κάνεις κλήσεις στο κινητό ενώ περπατάς φορτωμένος με ψώνια, οδηγείς (αυτό καλύτερα σταμάτα το, ακόμα κι αν το κάνεις με handsfree) ή κάνεις κάποια δουλειά με τα χέρια. Με λίγα λόγια, αν θες να βγάζεις κάποιες τηλεφωνικές υποχρεώσεις σε ώρες που δεν είσαι στο σπίτι.
  2. Αριθμός επαφών: Σε αντίθεση με ένα συμβατικό κινητό, ένα android κινητό   έχει απεριόριστη δυνατότητα αποθήκευσης επαφών.
  3. Μobile mms: Θες να στέλνεις και να δέχεσαι μηνύματα με φωτογραφίες από το κινητό σου;
  4. Mobile video: Σ’ ενδιαφέρει να τραβάς βίντεο απ’ το κινητό σου και να τα μοιράζεσαι με φίλους; Μερικά camera phones έχουν φοβερή ανάλυση (megapixels).
  5. Caller ID/External screen: Σε κάποια μοντέλα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ποιος σε καλεί πριν ανοίξεις το καπάκι.
  6. Infrared και Bluetooth: Για να συνδέεις ασύρματα το κινητό σου με τον υπολογιστή σου και να ανταλλάσσεις δεδομένα. Το Bluetooth μπορείς να το χρησιμοποιείς και σαν μόνιμο εξάρτημα του αυτιού σου, αν δεν βολεύεσαι το handsfree.
  7. Ραδιόφωνο
  8. mp3
  9. Τα 3G δίνουν δυνατότητα για βιντεοσυσκέψεις.
  10. Παιχνίδια και applications: Αν δεν υπάρχουν στη συσκευή που έχεις βάλει στο μάτι, ρώτα αν μπορείς να τα προσθέσεις.

Kαι κάτι τελευταίο: Αν είναι ν’ αγοράσεις κινητό online, φρόντισε να το πάρεις μόνο από αξιόπιστα sites 

Δεν υπάρχουν σχόλια: